Tag: genshin impact 2.8

Genshin Impact Version 2.8 | Kur do të vijë, eventet, karakteret e reja dhe më shumë
Edhe pse Genshin Impact Version 2.7 erdhi para dy javësh, lojtarët janë goxha kurioz të mësojnë se kur do të vijë update 2.8 i lojës dhe gjithashtu se çfarë do të sjellë. Kjo është një përmbledhje e gjithçka që dimë…