Tag: genshin impact 2.7

Genshin Impact sjell kompensim për vonesën e versionit 2.7
Para disa ditësh, llogaria zyrtare e Genshin Impact në Twitter lajmëroi për lojtarët e saj se update i versionit 2.7 do të vonohet. Dhe një njoftim i ri ka ardhur kësaj here duke na informuar se si Mihoyo ose siç…
Genshin Impact 2.7 do të vonohet goxha
Mihoyo sjell pothuajse çdo 6 javë update të mëdha të mbushura plot me evente dhe sigurisht karaktere të reja. Por kësaj here mesa duket update 2.7 i Genshin Impact do të vonojë goxha gjatë. Dhe nëse po pyesni veten se…