fbpx

Tag: genshin impact 1.4

Sa herë që Genshin lëshon një karakter të ri fiton $12 milion brenda ditës
Genshin Impact është loja që ka arritur më shpejt $1 miliard të ardhura dhe personazhet e saj janë arsyeja. Personazhet e Genshin Impact janë në qendër të gjithçkaje. Të rinjt lançohen çdo muaj dhe secili prej tyre ka aftësi unike që mund t'ju ndihmojnë kur…
Update 1.4 në Genshin Impact sjell veçori të reja dhe Rosaria
Zhvilluesi i lojës Genshin Impact, miHoYo tashmë ka zbuluar disa detaje mbi update-in 1.4.  Një dating sim është ndër mini-lojërat dhe aktivitetet që do të arrijnë në lojën RPG dhe Rosaria konfirmohet si personazhi i radhës. Në blog-un e PlayStation,…
Genshin Impact sjell ndryshime në Adventure Level dhe World Level
miHoYo zbulon se sistemet “Adventure rank” dhe “World level” në Genshin Impact do të kenë disa ndryshime të vogla në versionin 1.4 të lojës miHoYo ka zbuluar që ndryshime të Adventure Rank dhe World Level po vijnë ne update 1.4…