Tag: gen z

Gjenerata e re është e fiksuar pas anime
Anime së fundmi ka fituar një popullaritet të madh kudo në botë dhe sidomos në dekadën e fundit. Dhe mesa duket anime tashmë janë një trend i madh midis të rinjve. Ky informacion vjen nga Alden Budill e cila është…