Gen.G triumfon në PUBG Global Championship 2019
Ekipi korean mbajti kryesimin ndaj Four Angry Men dhe FaZe Clan Gen.G arritën të mbajnë kryesimin e tyre ditën e parë për shumë pak pikë, duke arritur fitoren e parë në PUBG Global Championship. Pasi përfunduan në vend të 9…