Tag: Gege Akutami

Jujutsu Kaisen shpjegon se si funksionon Cursed Technique të Kirara
SPOILER ALERT Jujutsu Kaisen më në fund shpjegoi se si funksionon Cursed Technique e Kirara Hoshi me kapitullin më të ri të serisë manga origjinale të Gege Akutami! Ndërsa Megumi Fushiguro dhe Yuji Itadori vazhdojnë përpjekjet e tyre në rekrutimin…
Zbulohen detaje të reja reth Culling Game arc në Jujutsu Kaisen
Jujutsu Kaisen u ka bërë update fansave se sa kohë do të duhet derisa Culling Game të fillojë me kapitullin më të ri të mangës! Krijuesi i serive Gege Akutami më në fund është kthyer nga një pushim për të…
Jujutsu Kaisen tregon studentët e vitit të tretë
Jujutsu Kaisen mund të kishte marrë një pushim të gjatë këtë vit, por manga nuk do t'i linte fansat në pritje. Gege Akutami riktheu serinë e tij të suksesshme këtë javë dhe lexuesit ishin të emocionuar që do të ribashkoheshin…