Tag: geforce

Tashmë mund të luani 4K dhe 120FPS në Nvidia GeForce Now
Nvidia GeForce Now ofron cloud gaming për përdoruesit e saj në platforma të ndryshme si PC, Mac dhe pajisjet mobile dhe së fundmi një përmirësim i fundit iu ofron lojtarëve mundësinë që të luajnë 4K ose 120FPS. Para këtij përmirësimi,…
Nëse keni ndërmend të blini një kartë grafike, kemi lajme të mira për ju
Kjo mund të jetë një shenjë e mirë për ndërtuesit e PC-ve që ende presin një update grafik. Nëse keni dashur të merrni një kartë grafike në 2021, duhet të jeni të përgatitur të mbikqyrni aksionet ose të paguani shanset…
Nvidia lançon zyrtarisht shërbimin e tyre të streaming GeForce NOW
Ata duket se do të konkurrojnë me Google dhe Microsoft në cloud gaming Google dhe Microsoft nuk janë të vetmet kompani që e shohin cloud gaming si të ardhmen e videolojërave. Nvidia gjithashtu është futur në këtë treg duke sjellë…