Tag: geforce now

GeForce Now shton shumë lojëra të reja në platformë
GeForce Now po sjell 17 lojëra të tjera në bibliotekën e saj këtë javë, me listën e kryesuar nga Saints Row: The Third Remastered, e cila më në fund vjen në Steam këtë javë pas një periudhe të gjatë të…
Nvidia do të shtojë mbi 60 lojëra në GeForce Now këtë muaj
Sot, Nvidia ka filluar të shpallë shtesat e saj në GeForce Now për muajin Maj. Gjatë këtij muaji, 61 lojëra do të shtohen në shërbimin e lojërave në cloud, me 17 nga ato lojëra që do të publikohen që sot.…
Nvidia shton Control në GeForce Now dhe premton lojëra të reja çdo javë
Nvidia thotë se shërbimi cloud gaming i GeForce Now do të fillojë të shtojë lojëra të reja çdo të enjte, duke filluar me lojën më të fundit të Remedy Entertainment, Control. Njoftimi ishte një copëz lajmi i mirë për platformën…
Lojërat ekskluzive të Epic Games Store do të vijnë në GeForce Now
Do të keni mundësi t'i luani ato jashtë platformës së Epic Ndërkohë që disa publikues dhe zhvillues kanë hequr lojërat e tyre nga shërbimi i streaming Nvidia GeForce Now, CEO i Epic Games Tim Sweeney thotë se Epic planifikon ta…
Nvidia lançon zyrtarisht shërbimin e tyre të streaming GeForce NOW
Ata duket se do të konkurrojnë me Google dhe Microsoft në cloud gaming Google dhe Microsoft nuk janë të vetmet kompani që e shohin cloud gaming si të ardhmen e videolojërave. Nvidia gjithashtu është futur në këtë treg duke sjellë…