fbpx
Gears 5 është e frymëzuar nga BioShock Infinite
Me më pak se 10 ditë të mbetura përpara se lojtarët e Gears of War të mund të hidhen në lojë, detajet mbi Gears 5 vazhdojnë të zbulohen dita ditës. Deri në këtë pikë e dimë se do të jetë…
Duhani nuk lejohet më në universin e Gears 5
The Coalition, zhvilluesi i Gears 5 ka ndaluar duhanin në universin e Gears of War, pas përballjes dhe diskutimeve me grupe kundër duhanit. Sado që jemi mësuar të shohim Barrick të tymosi cigare njëra pas tjetrës, në Gears 5 do…
F.Scott Frazier do të shkruajë skenarin e filmit Gears of War
Adaptimi filmik i Gears of War ende nuk ka marrë një titull, por Variety ka konfirmuar se është gjetur personi që do të merret me skenarin. Ky i fundit është F. Scott Frazier, shkrimtari pas “Collide” dhe “xXx: Return of Xander…