Leak: Gears of War 5 zbulon kopertinën dhe ndoshta datën e lançimit
Kopertina e Gears of War 5 ka dalë në pah më herët nga ç'mund të priste Microsoft falë një leak-u nga Taiwan. Sado që ekziston mundësia që informacioni të mos jetë i vërtetë, dizajni është mjaft mbreslënës. Hidhini një sy…