Tag: GDC 2020

EA, Hideo Kojima, Sony dhe Facebook tërhiqen nga GDC 2020 prej coronavirus
Përhapja e virusit vazhdon të ndikojë edhe në industrinë e gaming. Game Developers Conference 2020 do të mbahet në më pak se një muaj, por emra të mëdhenj të industrisë kanë njoftuar se nuk do të marrin më pjesë në…