Warframe ka një update dhe personazh të ri
Një update i ri do të vijë në Warframe, third person shooter-in që është falas. Update-i quhet Saint of Altra dhe do të sjellë në lojë Gauss, që gjeneron energji kinetike për të ardhur në betejë dhe për të dëmtuar…