Tag: Gas

Dragon Ball Super publikon një trailer special për kapitullin e ri
Dragon Ball Super më në fund ka publikuar një kapitull të ri intensiv dhe ka ndarë një promo të re speciale për të festuar! Granolah the Survivor arc u njoftua më parë se do të përfundojë këtë vit, dhe tashmë…
Dragon Ball Super zbulon përballjen e madhe të Granolah
Një promo e re për kapitullin e ardhshëm të mangës së mbushur plot aksion të Dragon Ball Super është publikuar dhe ndërsa është fokusuar në betejën e vazhdueshme të Gokut me Gasin, luftëtarin e lig të klanit Heeters. Fansat gjithashtu…
Dragon Ball Super tregon detaje nga Chapter 82
Dragon Ball Super është në mes të arc të tij të fundit, por nuk do të kalojë shumë kohë përpara se manga të përfundojë historinë e Granolah. Nëse po vazhdoni me serialin, do ta dini se Goku është kthyer në…
Dragon Ball Super shfaq më shumë detaje rreth Granolah
Granolah ka pasur mjaft sfida për të kapërcyer në kapitujt e fundit të Dragon Ball Super. Ditët e tij u zbuluan në kapitujt më të fundit të serisë Shonen dhe duket se një pamje paraprake e kapitullit tjetër ka treguar…
Dragon Ball Super lë të kuptohet se Bardock ishte shumë më i fortë se sa mendonim
Kapitulli i fundit i mangës së Dragon Ball Super vazhdon të tregojë historinë e Granolah The Survivor Arc, dhe ndërsa kjo hyrje e re nuk e paraqet fare Bardock në një rikthim si pjesa e mëparshme, Namekian Monaito lë të…