Garter, lojtari kosovar profesionist i Dota 2, kalon në League of Legends
Ai do të jetë lojtari i parë i Dota 2 që ka si qëllim të bëhet profesionist edhe në League of Legends Ylli “garter” Ramadani është një prej lojtarëve të parë profesionistë të Dota 2 në Shqipëri dhe Kosovë. Ai filloi…