Tag: garry’s mod

Garry’s Mod ka shitur tashmë 20 milionë kopje
Siç nënkupton edhe emri, Garry's Mod ishte fillimisht një mod i Source Engine që e lejonte përdoruesin të fshihej me fizikën, modelet dhe pajisjet e atij engine-i. Modi doli në 2004, para se të krijonte një produkt të pavarur në…