Tag: Gaming Setup

Gaming setup i Pierre Gasly të F1 është totalisht i çmendur
Është një fakt i njohur që shumica e drejtuesve të rinj të Formula 1 janë lojtarë të zjarrtë. Mbi të gjitha, imituesit e garës janë një pjesë e rëndësishme e regjimit të tyre të trajnimit. Sidoqoftë, Pierre Gasly mund të…
Ninja rendit se sa i mirë është ‘gaming setup’ i juaj
Tyler ‘Ninja’ Blevins u kërkoi fansave të postonin fotografi të gaming setups të tyre dhe u ofruan t'i rishikonin ato, dhe interneti nuk i zhgënjeu, duke shfaqur një gamë mbresëlënëse të battlestations në të gjitha format, madhësitë dhe ngjyrat. Ninja…