Apple po përgatit controller-in e vetë gaming për fundin e vitit 2020
Së bashku me një gaming Mac Në të kaluarën, për të lidhur një controller me një iPhone ose iPad, duhej të kërkoni pajisje shtesë MFi, pajisje që janë certifikuar nga Apple për të qenë në përputhje me iOS. Sidoqoftë, ardhja…
Apple mund të sjellë një Mac të dedikuar për gaming
Ai pritet të kushtojë rreth $5000 A do të futet Apple në botën e gaming PC dhe të konkurrojë me firma të njohura si Alienware dhe Razer? Sipas disa zërave të fundit, duket se po. Gjigandi teknologjik duket se po…