Tag: gaming chair

BMW ka krijuar një ‘gaming chair’
BMW do një koncept të egër lojërash, dhe edhe nëse ata kurrë nuk e shohin dritën e diellit, unë do të pranoj se jam i lumtur t'i shoh edhe ata. Designworks 'innovation studio' e makinave dikur ka punuar me Asus…
Razer ka zbuluar karrigen më speciale të saj, PROJECT BROOKLYN
Shumë produkte u prezantuan gjatë CES 2021 nga kompani të ndryshme si Intel ose Nvidia. Gjithashtu gjatë CES 2021 Razer prezantoi konceptin e tij më të ri të quajtur PROJECT BROOKLYN e cila është karrigia gaming më speciale që mund…