Tag: gamimg

Kush është Ninja? Çdo gjë që duhet të dini për të.
Net Worth-i, setup-i i stream-it, jeta e tij e hershme dhe më shumë. Tyler 'Ninja' Blevins referohet shpesh si gamer-i më i famshëm në botë. Dikur si një ish lojtar profesionist i Halo për skuadra si  Cloud9, Team Liquid dhe…