Tag: gamestop

HBO po bën një film për Reddit dhe GameStop
Më herët gjatë kësaj jave studioja e Hollywood, MGM, bleu të drejtat për të prenotuar një propozim mbi sagën e GameStop dhe Reddit. Si duket edhe Netflix përflitet të jetë duke punuar me një film të GameStop/Reddit të tijin. Tani…
Fortnite: Skin-i ‘Royale Bomber’ vjen së shpejti në ‘controller bundle’
Në SHBA lojtarët e Fortnite së shpejti do të kenë mundësinë të marrin skin-in e rrallë "Royale Bomber" pak më lirë. Deri tani, veshja ishte e disponueshme vetëm në një pako ekskluzive PlayStation 4 Slim. Tani, shitja me pakicë e…