Xbox Series S nuk ka upgrades për lojëra që janë ‘backwards compatible’ si Series X
Xbox Series X dhe Series S do të kenë të dyja backwards compatibility me lojërat e vjetra, por do të ketë disa ndryshime të dallueshme midis mënyrës se si ato performojnë në secilën variacion të konsolës më të re të…