Blizzard zbulon një animim të shkurtër për karakterin e D.Va dhe harten Busan
Blizzard ka lëshuar një short të ri të animuar për Overwatch të quajtur "Shooting Star" dhe këtë herë fokusi është për 'Meka D.Va pilot'. Ky 'short' u shfaq në Korea Fanfest, ku Blizzard gjithashtu debutuar një hartë të re në…