Ja pse GTA 4 është hequr nga Steam dhe mund të mos rikthehet
Nëse doni të blini GTA 4 në Steam, tashmë kjo nuk është më e mundur Loja open world e Rockstar, Grand Theft Auto 4, nuk është më në shitje në Steam. Megjithatë, lojtarët të cilët tashmë e kanë blerë GTA…