Fansat do të ngrihen në protestë gjatë BlizzCon 2019
Aktivistët dhe gamer-at do të mblidhen në protestë kundër sjellieve censuruese të Blizzard gjatë BlizzCon 2019 BlizzCon 2019 është bërë pikë interesi për të mbajtur një protestë masivve kundër Blizzard, pasi shkeli lirinë e fjalës në situatën me Blitzchung. Kjo…