Ninja do të mbahet mend si “gameri më i madh i të gjitha kohërave”
Koncepti i famës në gaming është pak i ri së fundmi. Nëse dikur zhvilluesit legjendarë si Shigeru Miyamoto ose rekordmena si Billy Mitchell ishin gjëja më e përafërt me një të famshëm në botën e gaming, eSports dhe streaming i…