Tag: gamer girl

60% e lojtarëve të Sims 4 janë femra 18-24 vjeçare
Sims 4 qëndron si një përvojë unike në industrinë e lojërave. Natyrisht, është një lojë e simulimit të jetës ku lojtarët mund të krijojnë personazhe unikë, shtëpitë dhe familjet e tyre, dhe shumë më tepër, dhe kjo është mjaft unike…
Zbulohet Gamer Girl, ku ju luani si moderator i një streamer-eje
Kjo është mbase një prej videolojërave më të çuditshme të krijuara ndonjëherë Gamer Girl, e krijuar nga Wales Interactive dhe FMV Future, ju vendos në rolin e moderatorit për një streamer-e të quajtur Abicake99. Edhe pse një prej premisave të…