Tag: gameon buzz

Si ndikon 5G në Gaming | GameON BUZZ
Videolojërat përmenden shpesh kur vjen puna tek teknologjia 5G dhe në këtë GameON Buzz do të zbulojmë mënyrat se si 5G do të përmirësojë gaming në të ardhmen.
Rainbow Six Siege sjell risi dhe rekorde | GameON Buzz
Rainbow Six Siege ka thyer gjatë ditëve të fundit rekorde për sa i përket numrit të lojtarëve, ndërkohë që Ubisoft ka zbuluar gjithçka që pritet të vijë në Year 5 në lojë. Le të zbulojmë më shumë se çfarë do…