Tag: gameon albania

GameON Albania flet me drejtorin e Rainbow Six Siege të Ubisoft
GameON ka pasur mundësinë së fundmi të flasë me drejtorin e lojës së famshme të Ubisoft, Rainbow Six Siege. Jean-Baptiste Halle ka një eksperiencë shumë-vjeçare në lojën si dhe po ashtu në Ubisoft, kështu që ishte një nder dhe mundësi…
Bëhuni pjesë e GameON Community Series dhe fitoni!
Ju mund të fitoni duke marrë pjesë si lojtar ose thjesht duke ndjekur stream-in! Gjatë javës së kaluar, GameON nisi me javën e parë të GameON Community Series për PUBG Mobile. Ky tournament, siç mund ta kuptoni dhe nga vetë…
GameON prezanton GameON Community Series
GameON Albania prezanton serinë më të fundit të tournamenteve të saj të quajtur GameON Community Series dhe tournamenti i parë do të zhvillohet për PUBG Mobile. Por kur do të nis ky tournament dhe ku do të keni mundësinë ta…
GameON Albania nis partneritetin me platformën e re streaming, Trovo
Së fundmi, GameON Albania ka vendosur që të nisë partneritetin me platformën e re streaming të quajtur Trovo. Por çfarë është Trovo dhe cili është bashkëpunimi që GameON Albania ka me këtë platformë streaming?! Trovo është një platformë transmetuese për…
GameON po globalizohet!!!
Data 1 Dhjetor shënon lançimin e Gameon Global Network Jemi shumë të lumtur që më në fund e bëjmë këtë informacion publik. Në fillim të Nëntorit, GameON arriti një marrëveshje me Network N, një rrjet global reklamues i cili ka…
Serveri në Discord i GameON Albania bëhet komuniteti i parë ‘Verified’ në Shqipëri & Kosovë
Kur luajnë lojëra në PC, lojtarët shpesh duhet të zgjidhin dy probleme: Si të flasim me njëri-tjetrin, dhe si të organizojmë njerëzit për aq kohë sa të zhvillojmë një lojë. Discord, i cili bashkon UI të bisedës që gjendet në…