Nintendo Switch tejkalon shitjet e GameCube dhe Wii U
Në update-in e fundit financiar të Nintendos u zbulua se Nintendo Swich ka shitur plot 22.86 milion njësi. Një tjetër hap masiv ky për Switch, të cilën Nintendo tha që mbetej mjaft e pëlqyer gjatë gjashtë muajve të fundit. Gjatë…