Fushata Gamechangers i jep lojëra falas votuesëve në Angli
Sekiro: Shadows Die Twice dhe Call of Duty: Modern Warfare janë lojërat që mund të merren Një fushatë e re është nisur për të inkurajuar njerëzit për të votuar në zgjedhjet në Angli të enjten. Kjo fushatë, e quajtur Gamechangers…