Sistemi origjinal që ndryshoi historinë e gaming është rikthyer
Një flakë nga e kaluara për 35 vjetorin e Super Mario Bros. Sistemi origjinal Game & Watch u lëshua në Japoni në 1980 dhe ishte konsoli i parë i lojërave portabël i krijuar nga Nintendo. Tani të gjithë mund të…