Tag: game streaming

Streamer-ja e LoL ngec 3 orë në një lojë falë trolls
Një streamer Koreane e League of Legends kaloi tre orë e ngecur në një ndeshje ranked përpara se t'i jepej një ban 14-ditor nga Riot. Kim "kkyuahri" So-Hyun po transmetonte lojën e saj Summoner's Rift në AfreecaTV, një platform stream…
Microsoft po projekton një pajisje për “Game Streaming”
Game Streaming është një fokus i qartë për shumë kompani tani. Nvidia ka sjellë shërbimin e saj GeForce Now në të gjitha llojet e pajisjeve, duke përfshirë televizorët, dhe fjalimi më i fundit kryesor i kompanisë kishte një fokus në…
Netflix do të mbyllë vitin 2022 me 50 lojëra
Netflix thuhet se planifikon të ofrojë afër 50 lojëra si pjesë e abonimit të tij deri në fund të vitit. Një burim anonim i tha The Washington Post se platforma e transmetimit po kërkon të eksplorojë mundësitë e përmbajtjes së…