Tag: Game Of Thrones: House Of The Dragon’

Publikohet traileri i parë i Game of Thrones: House Of The Dragon
Traileri i parë për serinë e ardhshme Game Of Thrones House Of The Dragon sapo është publikuar, dhe duket si një rikthim mjaft premtues në Westeros. House of the Dragon zhvillohet disa shekuj para shfaqjes televizive që ne njohim dhe…
Një leak i ‘Game Of Thrones: House Of The Dragon’ tregon Matt Smith si Daemon Targaryen
Prodhimi kryesor në Game Of Thrones: House Of The Dragon ka filluar, dhe fotot leak tregojnë Doctor Who dhe aktori i Crown Matt Smith si një princ Targaryen. Mirë, unë do t'i drejtohem elefantit në dhomë. Jo të gjithë ishin…