Tag: game guide

Si të shpëtoni nga Silver rank në Valorant | GUIDE
Rank distribution në Valorant ka zbuluar kohët e fundit se shumica e lojtarëve kanë ngecur në Silver. Asnjë rang tjetër nuk ka aq shumë lojtarë sa Silver, gjë që është e habitshme. Ndërsa Silver shpesh shahet për të qenë Elo…
Mënyra më e thjeshtë për të kërcyer sa më lart në CSGO | GUIDE
CSGO ka të bëjë me qëllimin dhe komunikimin, por lëvizja smooth mund të ndihmojë në shmangien e situatave të rrezikshme. Për shembull, bunny hop mund t'ju ndihmojë të largoheni më shpejt kur jeni në mes të luftës me low HP.…
Misionet e Operation Riptide Week 12 në CSGO
Valve po përpiqet qartë të dalë me ide të reja për Operacionin Riptide. A Little Competition është në fakt një javë mjaft interesante, e cila është një thikë me dy tehe duke marrë parasysh kohën e vitit. Ndihet pak e…
Si të merrni room-cards në PUBG Mobile | GUIDE
PUBG Mobile ka parë një rritje të shpejtë të popullaritetit që nga publikimi i tij disa vite më parë. Me një rritje të popullaritetit, është rritur edhe grind në lojë. Loja ofron disa karta brenda lojës që u mundësojnë lojtarëve…
New World: Armët më të mira, atributet dhe armor builds | GUIDE
Pavarësisht nëse keni luajtur tashmë beta ose dëshironi të bëni luftë në lojën e fundit, këtu janë kombinimet më të mira të armëve, atributet dhe armor builds për t’u ngritur shpejt në New World. MMO e shumëpritur e Amazon Games,…