Tag: game for peace

Versioni kinez i PUBG Mobile, Game for Peace, do të ketë turnament esporti këtë muaj
Peacekeeper Elite Global Invitational do të mbahet në Shanghai. Game for Peace, versioni kinez i lojës PUBG Mobile do të ketë turnamentin e parë të esports në 31 gusht. Tencent hoqi nga tregu PUBG Mobile dhe e zëvendësoi me Game…
PUBG Mobile do të prezantojë një sistem që do iu kujtojë të mos e luani më lojën
PUBG Mobile do të sjellë ndryshime të reja Në reagim të ankesave të vazhdueshme për përdoruesit e rinj që luajnë shumë PUBG Mobile, PUBG Corp dhe Tencent games kanë vendosur te sjellin një tipar të ri të menaxhimit të gameplay-it…