Tag: game folder

Folderi i lojës Call Of Duty: Vanguard duket i menaxhueshëm
Activision ka zbuluar madhësinë e skedarit për Call of Duty: Vanguard në të gjitha platformat, përveç PC-së, dhe në të vërtetë nuk do t'ju duhet të pastroni një sërë lojërash të vjetra nga hard-disku juaj në mënyrë që të përshtateni…