Mësoni si të krijoni vetë lojërat tuaja me anë të URF Academy
Riot Games ka laçuar një kurs falas për game design, me qëllim që të inspirojë zhvilluesit e së ardhmes Riot Games ka treguar dedikimin e tyre për inspirimin dhe edukimin e dizenjuesëve të lojërave të së ardhmes duke krijuar një…