Tag: Game Builder Garage

Game Builder Garage Review
Game Builder Garage është çuditërisht e komplikuar për një lojë Nintendo. Mund të jetë shpesh e vështirë dhe acaruese, dhe me siguri mund t’iu zhgënjej herë pas here. Kjo e bën Game Builder Garage tepër të veçantë. Dhe kur bëhet…
Game Builder Garage do të sjellë një version fizik në Shtator
Nintendo do të nisë një version të paketuar të Game Builder Garage për Switch në 10 shtator. Paketa e krijimit të lojërave arriti për herë të parë muajin e kaluar si një titull vetëm eShop në Evropë - megjithëse mori…
Nintendo eShop sjell lojëra të reja këtë javë
Nintendo eShop ka sjellë disa lojëra të reja këtë javë të cilat janë ndryshe nga ato që shohim zakonisht. Prandaj sigurohuni që t’i hidhni një sy Nintendo eShop. Game Builder Garage Keni dashur ndonjëherë që të mësoni si të programoni…