Tag: Game Builder Garage review

Game Builder Garage Review
Game Builder Garage është çuditërisht e komplikuar për një lojë Nintendo. Mund të jetë shpesh e vështirë dhe acaruese, dhe me siguri mund t’iu zhgënjej herë pas here. Kjo e bën Game Builder Garage tepër të veçantë. Dhe kur bëhet…