The Legend of Zelda: Link’s Awakening merr një trailer të ri gameplay
Remaster-i më cute ndonjëherë! The Legend of Zelda është një nga seritë më të famshme. Është një seri e cila gjithmonë i lë fansat entuziastë dhe në pritje, qoftë për një bashkëpunim me një studio indie, një lojë të re…
Nintendo: Mbi 700 milion shitje konsolësh
Disa ditë pasi Sony njoftoi se ishte mbi 500 milionë shitje dhe lëshoi  një Limited Edition PS4 Pro për ta festuar atë, një tjetër industri gjigande video-lojërash njoftoi shitjet e saj totale të konsolëve. Në veçanti, Nintendo, 35 vjet pas…