Tag: galaxy watch 46mm

Zgjidhni një smartphone premium Samsung dhe merrni një orë inteligjente dhuratë
Me blerjen e një prej pajisjeve kryesore Samsung Galaxy, ju do të merrni një dhuratë Galaxy Watch 46mm. Oferta është e vlefshme nga 22 Tetori deri më 22 Nëntor, ose derisa stoku të mbarojë Teksa disa tashmë kanë përgatitur një…