Tag: galaxy unpacked

Seria më e re e Samsung Galaxy S21 dhe kufjet Galaxy Buds Pro mbërrijnë në Shqipëri në fund të Janarit
Smartphone-t Samsung Galaxy S21, S21+ dhe S21 Ultra, si dhe kufjet wireless Galaxy Pro Buds do të jenë të disponueshme në Shqipëri nga 29 Janari, 2021 Pas eventit global Unpacked, Samsung Electronics Adriatic prezantoi modelet e saj më të fundit…
Galaxy S20 Fan Edition do të zbulohet më 23 Shtator në një event Galaxy Unpacked
Në mënyrë tradicionale të Samsung, kompania ka shkuar dhe shpërndau një video-ftesë për të gjithë për të parë se cila tregon logon që jemi mësuar të shohim së bashku me dy silueta që ndryshojnë ngjyrat. E cila është një referencë…
TM Roh njofton 5 pajisje Samsung të reja dhe të fuqishme për këtë verë
Pajisjet do të jenë përfaqësuese të një epoke të re të teknologjisë Samsung të quajtur New Normal Presidenti dhe Shefi i Departamentit të Komunikimit të Biznesit Mobile në Samsung Electronics, TM Roh, në postimin e tij të fundit në blog…