Tag: Galaxy S22

Smartphone-t Samsung të vjetra do të përdorin software të Galaxy S22
Nuk do t'ju duhet Galaxy S22 për të përdorur disa nga veçoritë më të fundit të software të Samsung. Samsung po premton të sjellë One UI 4.1 në shumë nga telefonat dhe tabletët Galaxy të viteve të fundit, duke përfshirë…
Galaxy S22 përdor materiale nga rrjetat e peshkimit dhe plastika e oqeanit
Shumë pak na ndan nga zbulimi i serisë Galaxy S22 dhe Samsung ka zbuluar hapat e rinj që kompania ka ndërmarrë për të siguruar që telefonat e tyre të jenë miqësorë me mjedisin. Samsung ka njoftuar se kompania ka zhvilluar…
Samsung do të zbulojë Galaxy S në shkurt
Pas prezantimit të suportit pëPas prezantimit të mbështetjes për S Pen për Galaxy S21 Ultra dhe mos lançimit të një versioni të ri të serisë Note vitin e kaluar, ngjarja e ardhshme Unpacked e Samsung do të ishte një mundësi…