Tag: Galaxy S21

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G mori çmimin Best Smartphone në Global Mobile Awards
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G fitoi çmimin Best Smartphone, i njohur për tiparet e tij premium dhe dizajnin inovativ si më të mirin në një smartphone në vitin e fundit. Në ceremoninë e ndarjes së çmimeve më 30 qershor, Samsung…
Shihni se si krahasohen Galaxy S21 Ultra me iPhone 12 Pro Max
Cili prej tyre ka kamerën më të mirë? Së fundmi, Samsung ka sjellë në treg serinë më të fundit të pajisjeve mobile që në ketë rast është Samsung Galaxy S21, S21 Plus dhe S21 Ultra. Kjo gjë ka bërë që…
Galaxy S21 mund të mos përfshijë karikues dhe kufje në paketim
Raportimet sugjerojnë se Samsung mund të ndjekë hapat e Apple dhe të mos i përfshijë aksesorët në paketim. Mediat sociale së fundmi u tallën me vendimin e Apple për të mos përfshirë karikues ose kufje brenda kutisë së iPhone 12.…