Samsung Galaxy S20 Ultra Review – Si performon ky flagship në gaming?
GameON Albania testoi performancën e Samsung Galaxy S20 Ultra në gaming Pas shumë leaks, spekulimesh dhe zërash rreth smartphonëve të tyre të ardhshëm, Samsung zbuloi më në fund serinë e tyre më të re Galaxy S20 në 11 shkurt. Në…
Samsung Galaxy S20 Ultra – GameON Review | Fortnite, PUBG Mobile, Call of Duty, Osu!, Mobile Legends
Kjo Review eshte mundesuar nga Telekom Albania. Ju mund të rezervoni paraprakisht Samsung Galaxy S20 Ultra nëpërmjet Telekom Albania në këtë link: https://rezervo.telekom.com.al/ GameON Albania ka bërë review Galaxy S20 Ultra dhe performancën e këtij smartphone në gaming duke luajtur lojëra…
Eksperienca jonë me gaming në 120Hz në Samsung Galaxy S20 Ultra
A bën vërtet një ndryshim të madh 120Hz në lojërat mobile? Kohë më parë, gjithçka me të cilën luanim ishin televizorat dhe monitorët 30Hz dhe 60Hz, por tashmë me avancimin e teknologjisë na është dhënë mundësia të kemi monitora 120Hz,…