Njihuni me Galaxy S10 Lite dhe Note10 Lite nga Samsung
Më shumë akses në inovacionet e famshme të paketës Galaxy duke pëfshirë veçoritë më të fundit të kamerës, S Pen dhe aplikacione të tjera kyc të produktivitetit dhe shprehjes së krijimtarisë Samsung Electronics njoftoi ditën e djeshme lançimin e Galaxy…