Galaxy Note 20 Ultra shkatërron iPhone 11 Pro Max në testin e shpejtësisë
Falë nivelit të optimizimit të softuerit, menaxhimi mbresëlënës i kujtesës së iPhone 11 Pro Max dhe performanca e dukshme e A13 Bionic që funksionon brenda i jep asaj një avantazh ndaj konkurrencës kryesore të Android. Si gjithmonë, kanali në YouTube…