fbpx
Do të mund të luani çdo lojë PC në Galaxy Note 10
Njoftimi i Galaxy Note 10 solli bashkë me të edhe disa njoftime rreth gaming që smartphone-i do të mbështeste. Një prej tyre ishte një aplikacion për të bërë stream lojëra i njohur me emrin Play Galaxy Link. Shërbimi pritej të…
Samsung Galaxy S11 do të sjellë një kamer që ja kalon Note 10
Sipas këtij leaku një teknologji e re kamere do të vijë në telefonat e ardhshëm të Samsung. Galaxy Note 10 dhe Galaxy Note 10+ i Samsung filloi të shfaqet në raftet e çdo dyqani në mbarë botën nga java e…
Galaxy Note 10 do të vijë me katër modele të ndryshme më të ngjashme nga ç’mendonim
Thashethemet e Galaxy Note 10 kanë kohë që qarkullojnë, por duket se më në fund kemi diçka konkrete në duart tona. Modelet e Galaxy Note 10 janë konfirmuar dhe si duket nuk do të jenë edhe aq ndryshe sa ç'mendonim.…