Bëhen leak pamjet e para të Samsung Galaxy Fold 2
Leak-u erdhi në formën e një imazhi shumë të turbullt Një foto e bërë leak shumë e turbullt e Samsung Galaxy Fold 2 është bërë leak online. Leaker-i Ice Universe publikoi dy foto të smartphone-it të ri, të cilat tregojnë…
Leak-u i fundit na tregon se si do të duket Samsung Galaxy Fold 2
Galaxy Fold 2 duket shumë i ngjashëm me Motorola Razr 2019 Galaxy Fold nuk është se pati lançimin më të mirë, duke treguar se Samsung me Galaxy Fold 2 duhet të përmirësojë dizajnin si dhe rezistencën e këtij telefoni.  Fatkeqësisht,…