Njihuni me Galaxy Buds Pro: Audio epike për çdo moment
Kufjet më të mira të Samsung sjellin cilësi të pakrahasueshme të zërit, ANC inteligjent dhe lidhje pa ndërprerje, të gjitha të paketuara nën një dizajn perfekt Samsung Electronics njoftoi sot lançimin e kufjeve të brezit të ardhshëm: Galaxy Buds Pro.…